Бизнес

Isystems Group стъпи на кипърска земя с нов офис и амбиция за глобален растеж

В навечерието на 20-годишния си юбилей, Isystems Group, утвърдена компания за софтуерни решения насочени към бизнеса, разширява хоризонтите си с откриването на нов офис в Кипър.

Тази стъпка е знаменателен момент не само за компанията, но и за целия ИТ сектор в България, демонстрирайки увереност и амбиция за растеж на международната сцена.

Въпреки предизвикатекствата, пред които е изправен ИТ браншът, Isystems Group не се страхува от експанзия. С над 500 успешни проекта в над 55 държави, компанията е доказала своя капацитет и е готова да пренесе богатия си опит на кипърския пазар.

Снимка: Isystems Group
Нов дом за иновации

Кипър е избран неслучайно за локация на новия офис. Страната предлага благоприятна бизнес среда, развита инфраструктура и е в близост до други ключови пазари в Европа и Близкия изток.

„Откриването на офис в Кипър е важен етап в глобалната ни стратегия за растеж“, споделя Боян Мартинов, член на борда на директорите на Isystems Group. „Виждаме себе си като катализатор за технологични иновации и високи бизнес постижения в региона.“

Дигитална трансформация за кипърския бизнес

Isystems Group е доверен партньор в дигиталната трансформация на своите клиенти. Компанията предлага широк спектър от продукти и услуги, с фокус върху ERP системи, Microsoft Dynamics 365 решения, бизнес приложения, интеграция на системи, cloud приложения и консултантски дейности.

„Осъзнаваме огромния потенциал, който Кипър притежава, както в икономически, така и в културен план“, сподели на събитието Маринос Ангелидис, изпълнителен директор на Isystems Group за Кипър. „С отварянето на този офис ние заявяваме ангажимента си да допринесем за развитието на местния бизнес и да му помогнем да се адаптира към динамичната дигитална ера.“

Снимка: Isystems Group
Официалното откриване събра кипърският бизнес елит

Официалното откриване на новия офис на Isystems Group в Кипър бе уважено от представители на бизнеса, държавната администрация и медиите. В рамките на панелна дискусия, модерирана от г-н Ангелидис, бизнес лидери от различни компании обмениха идеи и мнения за дигиталната трансформация, технологичните постижения, бизнес стратегиите и динамиката на кипърския пазар.

Бъдеще с поглед към дигиталната трансформация

С отварянето на офис в Кипър, Isystems Group прави решителна крачка към разширяване на дейността си и утвърждаване на позициите си на международните пазари. Компанията е уверена, че с екипа си от висококвалифицирани специалисти и богатия си опит, ще допринесе за дигиталната трансформация на кипърския бизнес и ще му помогне да се справи с предизвикателствата на 21-ви век.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *